Κεντρικά Γραφεία

Ι. Κωλέττη 22, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

08.00 - 18.00

Δευτέρα – Παρασκευή

Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Τα Ασφαλιστικά Γραφεία NISG, λειτουργώντας ως αντιπρόσωπος των ασφαλιζομένων τους, με τεχνογνωσία, αξιοπιστία και φερεγγυότητα, προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση της ιδανικότερης λύσης για την κάλυψη των αναγκών τους.

Με γνώμονα ότι η σωστή ασφάλιση δεν γίνεται απλά με την πειθώ αλλά με την αξιοκρατική αναζήτηση, συνεργαζόμαστε με ισχυρούς ασφαλιστικούς ομίλους, χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση ως προς την επιλογή της Ασφαλιστικής ή Αντασφαλιστικής Επιχείρησης, μελετούμε την αγορά, τους όρους των ασφαλιστηρίων, αξιολογούμε τη φερεγγυότητα των Εταιριών, αναζητούμε τις οικονομικότερες λύσεις, και προτείνουμε στους πελάτες μας τις πλέον ουσιώδεις και πλήρεις επιλογές για την ασφάλισή τους.

Ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε τη διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων και την Τελική Διευθέτηση των αποζημιώσεων μέσω του Τμήματος Διαχείρισης Ζημιών που διαθέτουμε.

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και είμαστε πάντα δίπλα σας

20 Χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ασφαλιστική αγορά

Τα στελέχη των Ασφαλιστικών Γραφείων NISG, Κυριάκος Βουτσαλάς και Μακρίνα Πάλλα, καθώς και οι συνεργάτες τους, εξελίσσονται διαρκώς, διεκδικούν πάντα το καλύτερο για τον πελάτη τους, δεν αποδέχονται την μετριότητα, ήταν είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον ασφαλισμένο, έχοντας συνεργασία μαζί του βασισμένη στην εμπιστοσύνη, τη σταθερότητα και την σιγουριά.

Η Φιλοσοφία μας

Οι επενδύσεις στην τεχνολογία είναι προτεραιότητα για την Εταιρία μας και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα μηχανοργάνωσης σε συνάρτηση με τις πολύπλευρες και ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες και τους συνεργάτες καθιστούν τα NISG μια Εταιρία με όραμα και θέληση να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη-ασφαλισμένου μας, προσφέροντάς του πάντα τις πιο κατάλληλες και προσιτές λύσεις για τον ίδιο, την οικογένεια και την περιουσία του.