Κεντρικά Γραφεία

Ι. Κωλέττη 22, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

08.00 - 18.00

Δευτέρα – Παρασκευή

Ομαδική Ασφάλιση

NISG
Ομαδική Ασφάλιση

Ο στόχος που βάζει κάθε επιχείρηση είναι η ανάπτυξη και η κερδοφορία της.

Ο θεσμός της Ομαδικής Ασφάλισης λειτουργεί παγκοσμίως ως ισχυρό κίνητρο παραγωγικότητας, ανάπτυξης και επίτευξης του στόχου. Οι σύγχρονες Ελληνικές Επιχειρήσεις καθιερώνουν πλέον έμμεσες αμοιβές, όπως εξάλλου και οι Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις των καιρών.

Το μέλλον κάθε Επιχείρησης στηρίζεται στην ποιότητα και την αφοσίωση του προσωπικού της. Επιτυχημένες εταιρίες, προκειμένου να προσελκύσουν και να διατηρήσουν στελέχη ποιότητας, προσφέρουν πλήρη και ολοκληρωμένα προγράμματα Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Γιατί κερδίζει η Επιχείρηση;

Η Επιχείρηση με την χρήση της Ομαδικής Ασφάλισης εκσυγχρονίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενισχύει τη σχέση της με τους εργαζόμενους κατ΄ έτος, πετυχαίνει θεαματική άνοδο παραγωγικότητας με μειωμένο επιχειρηματικό κόστος.

Τι πετυχαίνει η Επιχείρηση με την Ομαδική Ασφάλιση

  • Τονώνει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την Εταιρία.
  • Αυξάνει την αίσθηση ασφάλειας των εργαζομένων και συμβάλλει στη δημιουργία καλού εργασιακού κλίματος.
  • Εμπλουτίζει τα κίνητρα διατήρησης των στελεχών της και ενισχύει τις προϋποθέσεις για προσέλκυση ικανών στελεχών της αγοράς.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας υπεύθυνος του γραφείου μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.